Shopping pour Guissona

La Vila de Guissona des de principis del segle XX va esdevenir una de les primeres poblacions a nivell estatal que va implantar una illa de vianants, convertint tota la vila medieval en zona comercial i de vianants. Durant l’any els comerciants organitzen diferents activitats per donar a conèixer el comerç i la restauració. Hi podreu trobar establiments de tot tipus.

Febrer

Mercat de la ganga

El Mercat de la Ganga és un mercat organitzat per l’Associació de Comerciants de Guissona i que ofereix al visitant nombroses ofertes rebaixades de la temporada. Les botigues munten la parada al carrer.

Febrer

Carnaval i botigues

Durant el Carnaval de Guissona els botiguers participen de forma pecul·liar en decorar els seus aparadors i organitzen vàries activitats.

Març

La Setmana del Comerç

Durant una setmana del mes de març els establiments del comerç de Guissona potencien accions de màrqueting innovadores per promoure les compres i augmentar les visites dels ciutadans a la Vila.

Juny

La Nit en Blanc a Guissona

Durant l’última setmana de juny es celebra durant el dijous o divendres” la Nit en Blanc”, on els comerços obren les seves botigues fins a les tantes de la nit. Aprofitant la fresca nocturna es combina nombroses activitats musicals i tapes gastronòmiques anomenades (mostoc) juntament amb els restaurants de la Vila.

Desembre

Per Nadal, les botigues les tens a casa.

Durant l’època de Nadal les botigues engalanen els seus aparadors i les llums del poble llueixen el màxim esplendor. Comprar a les botigues de Guissona per Nadal és ser solidari per mantenir un poble amb vida.