Visites Guiades

Visita guiada de la ruta patrimoni medieval i modern de Guissona

A la ruta patrimoni medieval i modern de Guissona coneixerem el nucli històric de Guissona. Des de les fonts i els safarejos, fins la Col·legiata de Santa Maria, tot passejant pels seus carrers, carrerons i la excel·lent plaça major porticada per donar-nos una fantàstica mostra del passat medieval i modern de Guissona. Un tomb per més de 1000 anys d’història. Completarem la visita entrant al Museu arqueològic de Guissona.

Durada: 1h 30 min

Tarifes:

 • 1 – 20 persones: 5 euros /persona
 • Entre 21 i 35 persones: 4 euros/persona
 • Més de 36 persones: 3 euros/persona
Reserva

Vista aèria del Parc Arqueològic
Plaça Major de Guissona


Visita guiada de la ruta de la ciutat romana de Iesso

A la ruta de l’antiga ciutat romana de Iesso ens aproparem a la Guissona romana, retrocedirem més de dos mil anys, quan els romans van arribar i van fundar la ciutat de Iesso. La muralla, l’entrada, les cases i les termes ens serviran per conèixer l’esplendor romana de la vila i ens oferiran la única possibilitat de passejar-nos pels seus carrers. Completarem la visita entrant al Museu arqueològic de Guissona.

Durada: 1h 15 min

Tarifes:

 • 1 – 20 persones: 5 euros /persona
 • Entre 21 i 35 persones: 4 euros/persona
 • Més de 36 persones: 3 euros/persona
Reserva

Visita guiada de la ruta de Iesso a Guissona

La ruta de Iesso a Guissona, que inclou les anteriors rutes combinant-les. Començant per la  ruta patrimoni medieval i modern de Guissona i acabant amb la ruta de la ciutat romana de Iesso. Completarem la visita entrant al Museu arqueològic de Guissona.

Durada: 3 hores

Tarifes:

 • 1 – 20 persones = 7 euros/persona 
 • Entre 21 i 35 persones = 6 euros/persona
 • Més de 36 persones = 5 euros/persona
Reserva
Museu Arqueològic Eduard Camps de Guissona
Visita guiada nocturna de l’agost del 2022 – Parc Arqueològic de la ciutat romana de Iesso

Visites guiades nocturnes

Les visites guiades nocturnes són un conjunt de tres visites, sempre en les nits de dijous d’agost. Des del Museu de Guissona s’ofereixen aquestes visites cada una amb una temàtica diferent des del dia en què es va començar aquest cicle de tres visites.

Durada: 3 hores

Tarifes:

 • 1 visita guiada = 5 euros/persona 
 • 3 visites guiades = 12 euros/persona

Si seguiu les xarxes socials del Museu de Guissona podreu trobar la informació de la temàtica de les pròximes visites una o dues setmanes abans d’aquestes.

Reserva: Trucant al 973 55 14 14 o enviant un missatge al 602 22 64 87

Turisme industrial

Guissona també és coneguda per una de les grans empreses agroalimentàries de Catalunya i de la restat de l’Estat. El grup BonÀrea ofereix visites guiades a les seves instal·lacions al públic en general. Podreu fer un passeig amb un tren elèctric pels principals espais de producció i molt més.

Reserva
Visita amb el tren turístic a Bon Àrea

ALTRES ACTIVITATS

Visites d’escoles al Parc Arqueològic de Iesso – Guissona

Activitats didàctiques per a les escoles

El Museu de Guissona ofereix visites a escoles per donar a conèixer el llegat romà de l’antiga ciutat romana de Iesso (Guissona). Els cursos que s’abarquen són: Educació Infantil, Educació Primària (tots els cicles), ESO, Batxillerat i equivalents.

Reserva: Trucant al 973 55 14 14 o escrivint a davidcastellana@guissona.cat.

Scape Room al Museu i Parc Arqueològic de Guissona

Si us agrada resoldre enigmes, el Museu de Guissona us en porta un. Per poder resoldre’l haureu d’observar molt bé els vestigis del parc arqueològic de l’antiga ciutat de Iesso i els objectes que guarda el Museu de Guissona.

Reserva: Trucant al 973 55 14 14 o enviant un missatge al 602 22 64 87