Visites Guiades

Visita guiada de la ruta patrimoni medieval i modern de Guissona

A la ruta patrimoni medieval i modern de Guissona coneixerem el nucli històric de Guissona. Des de les fonts i els safarejos, fins la Col·legiata de Santa Maria, tot passejant pels seus carrers, carrerons i la excel·lent plaça major porticada per donar-nos una fantàstica mostra del passat medieval i modern de Guissona. Un tomb per més de 1000 anys d’història. Completarem la visita entrant al Museu arqueològic de Guissona.

Durada: 1h 30 min

Tarifes:

  • 1 – 20 persones: 5 euros /persona
  • Entre 21 i 35 persones: 4 euros/persona
  • Més de 36 persones: 3 euros/persona
Reserva

Vista aèria del Parc Arqueològic
Plaça Major de Guissona


Visita guiada de la ruta de la ciutat romana de Iesso

A la ruta de la ciutat romana de Iesso ens aproparem a la Guissona romana, retrocedirem més de dos mil anys, quan els romans van arribar i van fundar l’antiga Iesso. La muralla, l’entrada, les cases i les termes ens serviran per conèixer l’esplendor romana de la vila i ens oferiran la única possibilitat de passejar-nos pels seus carrers. Completarem la visita entrant al Museu arqueològic de Guissona.

Durada: 1h 15 min

Tarifes:

  • 1 – 20 persones: 5 euros /persona
  • Entre 21 i 35 persones: 4 euros/persona
  • Més de 36 persones: 3 euros/persona
Reserva

Visita guiada de la ruta de Iesso a Guissona

La ruta de Iesso a Guissona, que inclou les anteriors rutes combinant-les les dues, començant per la  ruta patrimoni medieval i modern de Guissona i acabant amb la ruta de la ciutat romana de Iesso. Completarem la visita entrant al Museu arqueològic de Guissona.

Durada: 3 hores

Tarifes:

  • 1 – 20 persones = 7 euros persona 
  • Entre 21 i 35 persones = 6 euros/persona
  • Més de 36 persones = 5 euros/persona
Reserva
Museu Arqueològic Eduard Camps de Guissona
Visites d’escoles al Parc Arqueològic de Iesso – Guissona

Activitats didàctiques per a les escoles

El Museu de Guissona ofereix visites a escoles per donar a conèixer el llegat romà de l’antiga ciutat romana de Iesso (Guissona) Els cicles formatius que s’abarquen són: Educació Infantil, Educació Primària (tots els cicles), ESO, Batxillerat i equivalents.

Reserva: Trucant al 973 55 14 14 o escrivint a davidcastellana@guissona.cat.

Turisme industrial

Guissona també és coneguda per una de les grans empreses agroalimentàries de Catalunya i de la restat de l’Estat. El grup BonÀrea ofereix visites guiades a les seves instal·lacions al públic en general. Podreu fer un passeig amb un tren elèctric pels principals espais de producció i molt més.

Reserva
Visita amb el tren turístic a Bon Àrea

Recordem: les dades poden estar subjectes a variacions segons la situació de la crisis sanitària. Recomanem contactar amb el Museu de Guissona o el BonÀrea per verificar.