De compres per Guissona

La Vila de Guissona va esdevenir a principis del segle XX una de les primeres poblacions de Catalunya a crear un espai exclusiu per a vianants, convertint així, tot el casc antic en una zona comercial i de passeig. Durant l’any els comerciants organitzen diferents activitats per donar a conèixer el comerç i la restauració. Hi podreu trobar establiments de tot tipus.

Febrer i Agost

Mercat de la ganga

El Mercat de la Ganga és un mercat organitzat per l’Associació de Comerciants de Guissona que ofereix al visitant nombroses ofertes rebaixades de la temporada. Les botigues munten la parada al carrer.

Febrer

Carnaval i botigues

Durant el Carnaval de Guissona els botiguers participen de forma peculiar en decorar els seus aparadors i organitzen vàries activitats.

Juny

La Nit en Blanc

Durant l’última setmana de juny es celebra durant el dijous o divendres la Nit en Blanc, on els comerços obren les seves botigues fins a les tantes de la nit. Aprofitant la fresca nocturna es combina nombroses activitats musicals i tapes gastronòmiques anomenades Mos-Toc juntament amb els restaurants de la Vila.

Desembre

Nadal

Durant l’època de Nadal les botigues engalanen els seus aparadors i les llums del poble llueixen el màxim esplendor. El comerç de Guissona està al teu servei per ajudar-te en tots els preparatius de les festes

Si esteu interessats a saber quins són els establiments que ofereix la població de Guissona ho podeu consultar al Directori de comerços.