De compres per Guissona

La Vila de Guissona va esdevenir a principis del segle XX una de les primeres poblacions de Catalunya a crear un espai exclusiu per a vianants, convertint així, tot el casc antic en una zona comercial i de passeig. Durant l’any els comerciants organitzen diferents activitats per donar a conèixer el comerç i la restauració. Hi podreu trobar establiments de tot tipus.

Febrer

Mercat de la ganga

El Mercat de la Ganga és un mercat organitzat per l’Associació de Comerciants de Guissona i que ofereix al visitant nombroses ofertes rebaixades de la temporada. Les botigues munten la parada al carrer.

Febrer

Carnaval i botigues

Durant el Carnaval de Guissona els botiguers participen de forma pecul·liar en decorar els seus aparadors i organitzen vàries activitats.

Juny

La Nit en Blanc a Guissona

Durant l’última setmana de juny es celebra durant el dijous o divendres” la Nit en Blanc”, on els comerços obren les seves botigues fins a les tantes de la nit. Aprofitant la fresca nocturna es combina nombroses activitats musicals i tapes gastronòmiques anomenades Mos-Toc juntament amb els restaurants de la Vila.

Desembre

Per Nadal, les botigues les tens a casa

Durant l’època de Nadal les botigues engalanen els seus aparadors i les llums del poble llueixen el màxim esplendor. Comprar a les botigues de Guissona per Nadal és ser solidari per mantenir un poble amb vida.